Referencer - Pressen skrev

Brugerdreven succes
* Brug vores specialviden *
(Kræver login)
Hos Alu Technologies A/S i Bylderup-Bov i Sønderjylland satser man på at sælge viden med ind i emnerne. En viden, som mange års arbejde med aluminium har givet virksomheden.

* Brugerdreven succes *
Historien om Sterilius er en succeshistorie, hvor det vindende projekt har gennemgået mange justeringer og tilretninger, fordi det personale, som skal anvende vognen, har været med som rådgivere i hele forløbet.

* Alu Technologies giver kineserne baghjul *
Aluminiums-underleverandøren mærker i stigende grad, at danske virksomheder trækker deres produktion hjem fra Kina.

* Alu Technologies trækker produktion hjem fra
   Kina
*
Dansk viden om aluminium og høj kvalitet i bearbejdning får nu flere producenter til at trække produktion hjem fra Kina, og i stedet source opgaven til Alu Technologies A/S i sønderjyske Bylderup-Bov.

* Brugtmaskine-begejstring *
Brugte maskiner i massevis er vejen frem, hvis man ønsker stor alsidighed i produktionen, mener man hos underleverandøren Alu Technologies A/S der har omkring 80 maskiner til rådighed for de 20 ansatte i det sønderjyske.

* Redesign trak produktion tilbage til Norden *
En solid specialviden var hjørnestenen, da Alu Technologies hjalp med at redesigne rammen på en danskudviklet golfvogn. Vægten blev halveret, rammen forbedret og fremstillingsprocessen optimeret til gavn for skandinavisk industri, der i fremtiden skal stå for produktionen i stedet for Kina.
.
 
ALU TECHNOLOGIES AS  |  Tvedvej 6  |  DK-6372 Bylderup-Bov  |  Tel.: (+45) 73 76 13 00 | Fax: (+45) 73 76 13 01
login