Profil

Aluminium er mulighedernes metal
ALU TECHNOLOGIES AS er én af de førende danske virksomheder indenfor fremstilling af aluminiumskomponenter. Vi kan dermed være aktiv som sparringspartner, når der er tale om rådgivning, udvikling, prototypefremstilling, seriefremstilling og optimering.

En af vore største forcer under rådgivning og produktudvikling er, at vi behersker næsten alle bearbejdningsmetoder. Derfor er vi uvildige og fokuseret på kundes behov ved forslag til valg af metode.

Vi har fra vore automotivekunder fået stor erfaring i hurtigt at starte en produktion op med minimal risiko for fejl.

En anden kernekompetence er, at vi næsten altid selv udvikler og producerer specialmaskiner, prototyper, bukke- og stanseværktøjer, fiksturer m.m. Dette sikrer korrekt knowhow ved anvendelse samt hurtig afhjælp ved nedbrud.

Virksomheden råder over ca. 5.500 m2 produktionsareal. Der er i de seneste år investeret kraftigt i udstyr og lokaler. Formålet med investeringerne har været altid at have den mest optimale maskintype til rådighed til opgaven, samt at oparbejde en så stor maskinkapacitet at vi kan tilbyde meget korte leveringstider i enhver situation.

Virksomheden ligger midt i den danske aluminiumsklynge, i et område, hvor der er mange kompetente mennesker indenfor aluminiumsbearbejdning. Der uddannes og oplæres løbende nye medarbejdere indenfor bearbejdning af aluminium.

Vi kan tilbyde de fleste former for bearbejdning i hovedsagligt ekstruderede aluminiumsprofiler. Lige fra hvor kunden leverer materialet, og vi bearbejder, og til at vi leverer det færdige produkt inklusive metal, bearbejdning, overfladebehandling, montage og emballering.


Idegrundlag

Idegrundlaget for ALU TECHNOLOGIES AS er som underleverandør eller totalleverandør at udvikle, optimere og fremstille højtforædlede aluminiumskomponenter til industrien i Nordeuropa.

Vi ønsker at tilbyde den rigtige bearbejdningsløsning eller totalløsning til en konkurrencedygtig pris. Vi bestræber os på at minimere prisen ved at optimere profiler og bearbejdningsprocesser, samt ved at have de optimale maskiner til opgaven.

Produktoptimeringen sker i tæt samarbejde og dialog med kunden, hvorfor det er vigtigt med et godt kendskab til forventninger, anvendelse og stykantal for at kunne rådgive og tilbyde det rigtige produkt.

Vi bestræber os på hele tiden at holde os ajour med hensyn til bearbejdningsprocesser og er også indstillet på at inddrage nye processer, såfremt det er optimalt for fremstillingen af et emne.

Vi har en arbejdsmiljø-, miljø- samt sikkerhedspolitik der gør, at der i alle valg tænkes på korrekt håndtering af materialer.

De menneskelige ressourcer er afgørende for os. Vi har af denne årsag en personalepolitik, der også tager højde for det rummelige arbejdsmarked.

Indenfor bearbejdning af aluminium spiller værktøjer en stor rolle. Vi har denne knowhow i huset. Vi fremstiller selv vore værktøjer og kan dermed sikre effektive værktøjer, der er tilpasset de tolerancer, der er på profilerne. Skulle uheldet være ude, er der således ingen ventetider på at få repareret værktøjer eller fremstillet reserveværktøjer.
EN GOD ALU-LØSNING ER IKKE KUN BILLIG, DEN ER OGSÅ PÆN OG FUNKTIONEL
 
ALU TECHNOLOGIES AS  |  Tvedvej 6  |  DK-6372 Bylderup-Bov  |  Tel.: (+45) 73 76 13 00 | Fax: (+45) 73 76 13 01
login